Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Puhelinpäivystys

Jos sinusta tuntuu, että haluat keskustella asioistasi luottamuksella, se on hyvä syy soittaa numeroon (06) 414 1256. Vastaajan ollessa päällä, voit jättää soittopyynnön tai yhteydenottopyynnön.


Asiakasvastaanotto

Jos haluat keskustella asioistasi luottamuksella kasvokkain, varaa aika soittamalla, sähköpostilla tai jätä yhteydenottopyyntö. Ajan varaamiseen ei tarvita lähetettä. Voit ottaa yhteyttä yksin, pariskuntana tai perheenä. Palvelu on maksutonta, koska toimintaamme rahoittaa STEA.

Ryhmätoiminta

Kriisikeskuksessa järjestetään vuosittain erilaisia ryhmiä.


Lähisuhdeväkivaltaa kokeneet naiset

Miesten eroryhmä
Nuorten Hyvinvointitreenit, tulossa keväällä 2018
Seinäjoen vertaistukiryhmä henkirikoksen uhrien läheisille
Yksinhuoltajaäitien omaa aikaa -ryhmä, tulossa keväällä 2018

Lisäksi voit hakeutua Suomen Mielenterveysseuran järjestämiin vertaistukiryhmiin!

Tukinet

Tukinetissä tuotetaan verkkopalveluja, joiden tarkoituksena on ihmisen auttaminen, tuen tarjoaminen sitä tarvitseville ja kokemusten jakaminen. Tällä hetkellä palveluita tuottaa ja tarjoaa yli 40 suomalaista kansalaisjärjestöä ja yhdistystä. Palvelut ovat yhteydenottajalle anonyymejä ja maksuttomia. Tukinetistä on mahdollista saada sekä henkilökohtaista että ryhmän avulla tapahtuvaa tukea.

Uusparitoiminta

Kriisikeskuksessa järjestetään yhteistyössä Suomen Uusperheiden Liiton (Supli ry) kanssa uuspareille uusperhe-elämää tukevia toimintoja.

Linity

Kriisikeskus Mobile Seinäjoella tarjoaa tukea itsemurhaa yrittäneille. Ajan varaamiseen ei tarvita lähetettä. Keskustelut ovat maksuttomia. Keskustelun tavoitteena on ehkäistä uusia itsemurhayrityksiä ja vähentää itsemurha-alttiutta. Keskusteluissa itsemurhayritystä ja -kriisiä käsitellään mahdollisimman pian itsemurhayrityksen jälkeen. Muu mahdollinen hoito tai tuki ei estä keskusteluihin osallistumista.